Shopping?

Wat een keuze, zoveel soorten draagtassen die er beschikbaar zijn.

Voor mijn werk moet ik een marketing strategie bepalen en daar horen bij de verkoop ook draagtassen bij. Ik heb me suf gekeken op de diversiteit ervan, man man wat een keuze en mogelijkheden.

Nu, voor het product waar ik nu mee bezig ben, daar hoort een wat milieuvriendelijkere tas bij, wat eigenlijk mooi aansluit bij het ecologisch aspect van het reinigingsmiddel dat op een volledig natuurlijke wijze wordt geproduceeerd en die ook het keurmerk ECO meekrijgt.

Daar dit nogal gewichtige producten zijn (flessen van 3,5 en 10l) moet je dan ook naar de draagkracht van die tassen kijken, een stevige zak dus die dat gewicht aankan zonder direct te scheuren of dergelijke. Daarbij was mijn oog op jute draagtassen gevallen, volledig uit natuurlijke grondstof vervaardigd en zeer degelijk, maar daar kwam dan ook het uitzicht bij te kijken, mijn werkgever wou een flashy tas, een mooie die opvalt, en daar kwam tijdens de zoektocht katoenen draagtassen tevoorschijn, ook sterk maar met legio aan mogelijkheden qua bedrukking en handvaten, precies wat ik zocht voor dit product dus.

En nu aan het werk, er is nog veel te doen.

De commentaren zijn gesloten.