Het nieuwe jaar, en moeten we nu blij zijn?

Ik weet het niet, er zijn verdorie veel voordelen die wegvallen, de groene lening voor energiebesparende maatregelen, premie voor zonnepanelen, bedrijfswagens die niet meer zullen aangekocht worden door het verdwijnen van de voordelen, duurdere autotaks, langer werken en minder kansen voor onze jeugd.

 

Doemdenker? Nee hoor eerder realist, het is zo en we moeten er mee leven, alleen weer jammer dat de hardwerkende mens weer eens gestraft wordt en de goedbetaalde jobs weer eens  een bonus krijgen, al mag dat niet altijd geweten zijn, zoals vorige week bij onze nieuwe regering, ik voelde mij echt nogmaal verraden, eerst om de postjes te kunnen pakken serieuze toegiften dioen en dan de grote Jan uithangen, het is erover, er wordt geen rekening gehouden met de verzuchtingen van de gewone mens, besparingen zijn nodig, dat is zeer zeker, maar waarom wordt er niet bespaard op de "ik-gooi-het-door-het-venster" mentaliteit en weeral beloofde postjes als men daar niet aan raakt.

Nu ja, men kan in een hoekje zitten bleiten of men trekt er zich door met de gedachte van onze tijd komt nog, nu ben ik geen die-hard flamingant maar door al dat geloochen zou je het worden, ik denk eerlijk gezegd dat er volgende verkeizingen een bommetje zal ontploffen maar dat is nog niet aan de orde en ondertussen doen die mannen vrolijk door.

en daarom is het moeilijk blij te zijn met ons nieuwe jaar. het eerste pluspunt van 2012 is dat vandaag mijn nieuw tuinhuis annex carport geinstalleerd is, geld op de bank is toch niets meer waard dus kan je het evengoed nuttig spenderen.

De commentaren zijn gesloten.