nazomer

Leuk, vooral daar we deze zomer zo'n mooi weer hebben moeten missen.

Vorige week nog isolatie bekeken, wat er voor verbetering vatbaar is, en een simpele en relatief goedkope oplossing gevonden, raamfolie, nu heb ik nog enkele ramen met enkel glas die er nog wel een paar jaar zouden moeten blijven wegens budget die een andere bestemming heeft gekregen.

Nu, energiebesparende folie leek mij wel wat, mede daar het makkelijk te plaatsen was (zonder breekwerk) en het toch wel zeer betaalbaar was, wat wens je meer? Ook de infraroodverwarming die we in onze veranda geplaatst hebben is zeer zuinig en zorgt er voor dat het zeer aangenaam vertoeven blijft, ook bij guur herfstweer.

Bij het aanhoudende slechter weer en de koude met de daarbij behorende kwaaltjes hebben wij eerder dit jaar een Health Mate infraroodcabine geplaatst waar het aangenaam vertoeven is, en de rugpijnen en die dingen toch wel veel minder zijn door de warmte die echt tot op het bot gaan.

Een baksteen in mijn maag, toch wel, maar ook wel de nood aan ontspanning eens lekker gaan eten bvb, met een lekker glaasje wijn, niet bij Peter Goossens, ik heb er geen 200 euro voor over om daar eens geweest te zijn, waarschijnlijk zeer fijn en tiptop in orde, maar veel te duur naar mijn gedacht, dan ga ik liever 4 keer naar een ander restaurant gaan eten,  zonder dat je er de naam heoft bij te betalen, keuze genoeg, en altijd wel een leuk restaurant of bistro te vinden met een gezellig interieur en nette bediening, en ook een fijne keuken.

De commentaren zijn gesloten.