• Let it snow, let it snow...

    Een witte kerst in het vooruitzicht, maar veel verkeersellende, een zouttekort bij de gemeentes, ook bij ons, in Hertsberge is het amper gestrooid, gelukkig dat de zon er even doorkwam en zo toch een deel van de weg deed dooien, anders bleef het een spiegel.

    Het is wel een groot verschil als de wegen wit liggen of als het enkel geijzeld heeft, iedereen rijdt toch wat voorzichtiger, nou ja, behalve mensen die een gevaarlijke snelheid rijden natuurlijk, en daar bedoel ik evengoed de te trage chauffeurs mee dan de laagvliegers.

    En dan weer de cadeau-gekte, en dan zoals elk jaar heeft zowat de helft van de bevolking geen idee wat te kopen voor hun partner/familie/vrienden dus is het weer hoogtij voor de Bongo en andere bons en nutteloze geschenken uit de Expo.

    Een geluk dat er hier in de buurt iemand is die een winkeltje heeft met allemaal speciale dingetjes, waar ze in kalligrafie teksten op zet, zeer mooi, en je kan iets bestellen met uw eigen tekst, en dat vind ik dan ook weer tof, dat is persoonlijk, en niet een spreuk zoals je er 100 naar uw hoofd gegooid krijgt, natuurlijk is een personlijke spreuk of gezegde nu ook wel een tijdrovende bezigheid, maar dan komt het echt van u.