• De herfst is er vroeg bij dit jaar

    Koud, echt wel koud voor de tijd van het jaar, het weer in navolging van de nieuwste collectie dameskleding, die is er ook al, mijn vrouw was vorige week al nieuwe kleren halen, ze is nogal verstokt op Sandwich dameskleding, ze vind altijd wel iets naar haar gading, als ik hoor dat ze naar Emilie is, dan weet ik hoe laat het is, maar als man is het leuk om een goedgeklede vrouw naast zich te hebben, zolang ze geen fortuin spendeert toch. Zeer grappig, een vrouw kan uren rondkijken, passen en twijfelen, een man daarentegen, is veel makkelijker, ik vindt het mooi, het past goed en ik voel me er lekker in, thats it ! Persoonlijk ga ik naar  de afdeling heren van Emilie, Emiel dus, een beetje verder in de straat maar ik vind daar wel de herenkleding die mij aanspreekt, en betaalbaar, meer moet dat niet zijn.

    Ook het interieur wordt wat aangepast naar de herfst, en handig nu je meubelen online kunt kopen hoef je in het barre weer je huis niet meer uit.

  • Lap, 't is weer van dat

    Iedereen heeft het wel eens voor, en altijd op en slecht moment, de beerput zit vol, verdorie, net nu er een nieuwe terras in natuursteen aangelegd wordt. Nog een geluk dat ze net daar nog niet zijn, maar het scheelde niet veel!

    De ruimdienst is al opgebeld en terwijl heb ik ook gevraagd eens de riool te ontstoppen, want ik heb de indruk dat alles zo een beetje aan het verstoppen is, alles in één keer opgelost, ook wel een jobke apart, werken bij de ruimdienst, je moet het maar doen, respect voor die mannen, maar overal zien de mensen ze wel graag komen, want zij lossen de problemen op, ik hoor het die dame aan de telefoon nog zeggen, steeds tot uw dienst om verstoppingen op te lossen. Nu, ik had eens op hun website gekeken en wat ze allemaal doen is een serieuze boterham, ruimdienst, ontstoppingsdienst, hogedrukreiniging, geurhinder opsporen, camera-inspectie, rioolreiniging, van geen kleintje vervaart precies, die mannen, en ook niet de properste werken, but somebody got to do it !