• Rust en stilte en vooral geen file !

  Verlof, en geen stress om op de bestemming te geraken want dit jaar is de vakantie in stappen, eerst een paar dagen naar een vakantiehuis in Achouffe, dan een paar dagen naar een hotel in Londen en last but not least allen samen naar Parijs voor een week, veel leuker dan een zon-en-bak vakantie in een hotel aan de Middellandse zee, maar die keuze is relatief, ieder zijn goestng natuurlijk.

  Vorige week nog op de laatste werkdag een certificaat voor de claim op de Noordpool ontvangen als relatie-geschenk, iets speciaal dat wel, en dan nog in het chinees, ziet er wel tof uit, eens iets anders dan een t-shirt of pet of een gift zoals anders, hangt reeds in mijn bureau. Moet niet altijd werkgebonden zijn hé.

 • Het verlof komt eraan

  Snel nog de laatste loodjes voor het verlof begint, en nog een afspraak met een vertegenwoordiger van draagtassen, promotie kleding en relatiegeschenken.

  In plaats van gewone witte hemden aan te schaffen heb ik besloten om gepersonaliseerde bedrijfskleding te laten maken, qua prijsverschil is het iets meer maar dan kom ik( en mijn medewerkers) wel wat professioneler voor de dag als je kleding met uw logo draagt, het maakt altijd indruk en toont aan dat je ook wel met uw eigen winkel bezig bent, je weet wel, corporate identity en branding, wat vertrouwen opwekt, en de dag van vandaag heb je die nodig met een zware concurrentie. Nu heb ik wel al bedrijfskleding, maar tijd voor vernieuwing. Net als mijn bureel, onlangs nog een site ontdekt: meubelen online kopen, tijd om die eens nader te bekijken.

  De tijd dat ik meedeed aan de prijzenslag ligt dan ook ver achter mij, ik ben nog steeds niet de duurste maar ga niet meer willens nillens onder de prijs gaan om toch maar die opdracht binnen te halen, ik wil de beste zijn voor die prijs, en blijven kwaliteit leveren, als je onder de prijs gaat, dan bedenk ik mij soms wel eens wat er verloren zal gaan, kwaliteit, service? Dat was dan ook mijn argument vorige week toen ik samen met een potentiële klant rond tafel zat om prijsbespreking te doen, ik bied waar voor het geld, en als ik moet afdoen, dan doe ik af van de kwaliteit, en die concurrent die zoveel goedkoper was, als hij dat voor die prijs kon doen, dan was ik wel geïnteresseerd om hem in te huren, op voorwaarde dat hij dezelfde kwaliteit kon garanderen? 2 minuten later was mijn offerte getekend, als je bezig bent met uw zaak en je wil enkel het beste, dan weet je het wel.