• Hopla

  De week zit er bijna op, maar geen tijd om uit te bollen, teveel dingen die moeten afgewerkt worden, en die moeten klaar zijn, anders loop ik het hele weekend ambetant en wil ik die klaar hebben, maar ik zie geen problemen om mijn vooropgesteld schema te halen.

  Morgen wordt het rondkijken voor een passend cadeau voor communie, een echte skelter, je weet wel, zoals je die rood-blauwe hebt, maar ik heb op deze site www.berluc-torhout.be gezien dat er een serieus gamma bestaat van zo'n skelters, van Formule 1 tot tractor, zelfs een soort quad-skelter, dat zag er heel tof uit, benieuwd wat het zal worden... ook gezien, prachtige speelhuisjes en buitenspeelgoed, dus het tij kan nog keren, ach ja, liever dat er buiten gespeeld wordt dan altijd TV en computer, is veel gezonder.

  Enfin, dus vandaag nog druk, door de crisis heb ik het idee dat iedere firma een nieuwe website wil laten bouwen, hoogdagen voor de webdesigners dus, tja, het is als je het goed bekijkt veel goedkoper dan traditionele reclame en het is beter meetbaar door het gebruik van webstatistieken, SEO is geen weggesmeten geld, integendeel, je ziet wat je krijgt voor uw geld.

  Morgen weekend, tijd om de batterijen op te laden, nog een retourtje Antwerpen en waarschijnlijk door de kinderen goed onthaald worden bij thuiskomst want ik moet na  een leverancier van draagtassen ook naar een leverancier van snoepgoed, en dan zijn het nog kosher products, dus wat kan er mis mee zijn?

 • Altijd iets nieuws om te leren

  Inderdaad, en dat geld voor iedereen, elke dag leer je, onbewust soms, iets bij.

  Veel mensen hebben de laatste tijd gekeken naar "In Godsnaam" met Annemie Struyf.

  Dat vind ik persoonlijk een goede documentaire, neutraal, zonder een 'freaktentoonstellinggehalte' als bij Jambers in de tijd, dat programma kon ik helemaal niet smaken, leven en laten leven, en iedereen zijn wens respecteren, in acht genomen dat die jou wensen en gewoontes respecteren en je niets willen opdringen, want dat zijn fanatiekelingen zonder respect voor 'andersdenkenden'.

  Nu om terug te komen op 'In Godsnaam' veel mensen waren aangegrepen door de 'stille nonnen', hoe kan dit, in welke tijd leven wij, heb ik al gehoord, het is wel hun eigen keuze en naar mij dunkt voelen de meeste zich daar wel heel goed, er zijn altijd minpunten, wie heeft er nu nooit niet eens gedacht 'dat was niet een goede keuze ', ik daag u uit.

  We spreken van Moslim fanatiekelingen, maar iedere godsdienst of geloof heeft zijn fanatici, bij de een komt dat wel meer tot uiting dan de andere, vergeet niet dat honderd jaar geleden de pastoors hier de scepter zwaaiden want iedereen was bang van de duivel, dom gehouden wel een beetje, maar als je nooit iets anders hoort, dan geloof je het wel denk ik.

  Niet dat ik iets heb tegen geloof, integendeel, ik vind dat mooi, als je kan geloven en je je daarbij goed voelt, en zoiets moet gerespecteerd worden, zolang de ander ook maar gerespecteerd wordt om wat hij wel of niet gelooft, zoiets maak je zelf uit.

   

  Respect, het sleutelwoord tot een goede samenleving.

 • Op naar Batibouw

  Vandaag eens gaan piepen naar Batibouw wat er de nieuwste trends zijn en vooral voor een sauna installatie, alhoewel ik nog niet zeker weet of ik nu een saunacabine, een infraroodcabine of een stoomcabine zal aanschaffen, of een douchecabine met hydromassage.

  Nadat ik vorig jaar mij heb laten verleiden in de zin van 'zouden we geen jacuzzi kopen?' door mijn vrouw, en ik toegestemd heb, hebben we besloten in plaats van een dure reis te maken, iets meer voor de dagelijkse wellness te zorgen, veel langer genot van, wat niet wil zeggen dat we nergens naartoe gaan , maar het zal een kleiner budget zijn, zoveel is zeker.

  Vooral de nieuwe trend: Homestaging, dit is eigenlijk uw huis opwaarderen om het aan een zo hoog mogelijke prijs te verkopen spreekt mij aan, zoals ik vorige week een slogan gezien heb: 'wij maken uw huis klaar voor verkoop'.

  ik heb nog een huis te koop van mijn opa zaliger, het staat nu sinds januari leeg en ik wil het leiver verkopen dan verhuren. En natuurlijk willen we er zoveel mogelijk uit halen, de aard van het beestje, maar dan moet het er wel goed uitzien en kan het interieur een opfrisbeurt gebruiken.

  Tijd om te vertrekken...