• De feestdagen hoera !

    Bijna 2010, jawadde ! Indertijd zo'n drama en gedoe voor het jaar 2000, de milleniumwissel, en wij waren degene die het mochten meemaken, en nu bijna 2010, het is alsof het gisteren was.

    Toen ik nog op de lagere school zat en nog een zeer romantische kijk op het leven had (zoals de meesten onder ons denk ik) was dat een iets om naar uit te kijken en de grootste belevenis die je ooit ging meemaken, en de gedachte dat ik toen al 30 jaar ging zijn, al een hele echte grote mens als je pas 8 bent, was ook iets dat mij indertijd deed dagdromen.

    Een belevenis ? Dat zeker, maar veel te veel gedoe én , nadien bebleken, mijn rotste oud/nieuw ooit, het begon reeds op de dag ervoor, zo ziek als een hond, en dan vlug naar de doktere om een paardemiddel te krijgen om er toch bij te kunnen zijn, maar toen het moment daar was op oudejaarsavond, zat ik daar "gelijk nen uitgeschudden" zoals ze dat hier in de volksmond zeggen, doodziek en van die feesten heb ik dus niet echt iets meegemaakt, mij sterk gehouden en er niet veel over zeggen om de avond voor mijn vrouw ook niet te verpesten, maar de dagen erop? in bed, hoge koots en niet echt op de werled, maar ja, het kan verkeren hé zei Brodero.

    2010, een mooi rond getal, net als 40 jaar, en dan ook nog 4 jaar zelfstandig als webdesigner, nooit gedacht toen ik begon dat het zo'n boom ging kennen, de eerste 2 jaar nog volledig alleen, nu met een copywriter, 2 freelance programmeurs en een serverbeheerder. Nu niet dat ik mijzelf ga voorbijsteken mar toch, ik had het nooit gedacht dat het zo snel zou gaan, maar ja, het internet is iets dat constant evolueert, sneller dan elke andere technologie en dan is het volstrekt normaal als je nieuwe technologie combineert met vaste waarden als goede service, persoonlijke aanpak én een vertrouwensband. Behandel uw klanten zoals je zelf ook behandeld wil worden zeg ik altijd, en die aanpak gooit blijkbaar vruchten af.

    Maar nu is het Kerstvakantie, tijd om een beetje tot rust te komen en eens te luilakken, moet ook eens kunnen, zeker na een druk jaar.