• Concurrentie

  Raar maar waar, in de mailbox van uw eigen firma, een bedrijf in webdesign en webontwikkeling, de ene na de andere reclamemail van de concurrentie vinden.

  Wel leerrijk, ja zo laten ze eigenlijk zien hoe zij klanten proberen binnen te halen en hun werk promoten, reden om het beter te doen, en zo kan je zonder moeite jouw taktiek aanpassen op de andere webdesignbureau's.

  Uw website op 1 in Google, een nieuwe website, wordt gevonden op het internet, ... allen slogans en steeds in grote letters, alhoewel op 1 in Google, dat is een zware garantie, en één die je veel kopzorgen kan bezorgen, want als je dat durft beloven, moet je ofwel heel sterk zijn, maar zelfs voortrekkers op dit gebied garanderen dit niet, het is te gevaarlijk om dit te beweren, een top 3 plaats in Google, dat durf ik ook, maar dat heeft zijn prijs, want daar is er werk aan qua linkbuilding en promotie, SEO is ook een heel arbeidsintensief (nou ja, je snapt wel) iets. Enfin, het is wel frappant dat ik die ook krijg, alhoewel ik mij nooit op die nieuwsbrieven heb ingeschreven, maar erg vind ik het niet, integendeel...

 • Miserie miserie

  Niets te maken met de kampioenen maar wanneer de septische put vol is, moet je de ruimdienst bellen, voor de zekerheid ben ik op zoek gegaan naar een ontstoppingsdienst want kans dat de riolering en de afvoer verstoppingen hadden was reeel, en terwijl ze bezig waren konnen ze eens kijken (of ruiken ?) naar die vervelende geurhinder, dus ik nam contact op met een ruim- en ontstoppingsdienst, Bart Moens met de vraag of ze konden langskomen voor de septische put te ruimen zoals dat heet, en de afvoer ontstoppen en de geurhinder opsporen, en dat was allemaal geen probleem, met zelfs de vraag of ze voldoende plaats hadden want anders stuurden ze hun nieuwe vrachtwagen die maar 1.90m hoog is en minder breed dan een normale ruimwagen. Om snelle interventies te doen en voor ondergrondse parkings en in de stad om zo dicht mogelijk te geraken bij de plaats des onheils.

  Dus gisterenmorgen kwam de ruim- en ontstoppingsdienst langs, de firma Bart Moens uit Buggenhout, dat ligt tussen Aalst en Dendermonde en Puurs ergens, dacht ik.