Concurrentie

Raar maar waar, in de mailbox van uw eigen firma, een bedrijf in webdesign en webontwikkeling, de ene na de andere reclamemail van de concurrentie vinden.

Wel leerrijk, ja zo laten ze eigenlijk zien hoe zij klanten proberen binnen te halen en hun werk promoten, reden om het beter te doen, en zo kan je zonder moeite jouw taktiek aanpassen op de andere webdesignbureau's.

Uw website op 1 in Google, een nieuwe website, wordt gevonden op het internet, ... allen slogans en steeds in grote letters, alhoewel op 1 in Google, dat is een zware garantie, en één die je veel kopzorgen kan bezorgen, want als je dat durft beloven, moet je ofwel heel sterk zijn, maar zelfs voortrekkers op dit gebied garanderen dit niet, het is te gevaarlijk om dit te beweren, een top 3 plaats in Google, dat durf ik ook, maar dat heeft zijn prijs, want daar is er werk aan qua linkbuilding en promotie, SEO is ook een heel arbeidsintensief (nou ja, je snapt wel) iets. Enfin, het is wel frappant dat ik die ook krijg, alhoewel ik mij nooit op die nieuwsbrieven heb ingeschreven, maar erg vind ik het niet, integendeel...

De commentaren zijn gesloten.