• Op citytrip naar Antwerpen

  Volgend weekend gaan we op citytrip naar Antwerpen, dagje shoppen, een wellnesskuurtje in Slender You Antwerpen, lekker gaan eten en nog een drankje achteraf en daarna lekker in ons hotel in Antwerpen uitrusten.

  Het is niet altijd voor het werk dat we naar de Rubensstad moeten hé

 • verlof, joepie !

  Eindelijk, het verlof komt eraan. na vele nachtjes doorwerken eens tijd om uit te rusten, te herbronnen heet dat dan, geen computer, geen mails of telefoons, alles doorgeschakeld want anders heb ik nooit rust, iedereen was denk ik lang genoeg op voorhand verwittigd en het nodige was gedaanqua voorbereidingen.

  Vandaag nog op meubeljacht geweest, op zoek naar een nieuwe slaapkamer en de bijhorende accessoires zoals een matrassen, lattenbodems maar ik opteer voor een boxspring. Geen senicure met mijn slechte rug om de voor mij passende te vinden, ook al niet omdat ik groot ben en een grotere maat nodig heb, maar hedendaags is dit standdard aan het worden, meubelen zoeken, sjonge jonge, uren en dagen kun je de vor jouw passende meubelen zoeken, niet de passende kleur, maat, vorm, design... maar eens je jouw keuze gemaakt hebt en het is uw volle goesting, dan heb je wel jaren plezier aan.

  Zelfde als kleding, vooral voor de dames. Dameskleding in overvloed, vele damesboetieks en kledingzaken, en je kan het zo duur maken als je wil, van huismerken tot merkkleding. Eerder deze week waren mijn vrouw en ik in Ieper, een terrasje doen terwijl het mooi weer was en mijn vrouw natuurlijk eens rondkijken in damesboetieks, vooral in de Meensestraat vond ze wel haar gading? toen we thuiskwamen zei ze nog tegen mij, die boetiek in Ieper, daar zullen ze mij nog zien, ach, ze doet maar...