• Eindelijk

  Vandaag was het dan toch zover, de site van meubelen Jonckheere staat online, ik heb in het begin van dit jaar de template gebouwd en ergens in februari afgeleverd bij de firma die aangesteld was door de eigenaar om de CMS te bouwen.

  Vlug toegevoegd in mijn portfolio want het leek alsof ik de laatste maanden niets uitgespookt had, niets was minder waar, ik heb enkele projecten lopen en enkele templates zoals die van meubelen Jonckheere geproduceerd, zoals voor Arta en Telenatie, dat zijn firma's gespecialiseerd in telefonie en telecom uit Varsenare, en het theme voor For Good Sound, geluid en licht uit Zedelgem, dat op een wordpress zal draaien.

  Terwijl het mooi weer is buiten zit ik dus in mijn bureau maar vind dat niet zo erg, zolang ik maar tijd heb om alles gedaan te krijgen en voor mijn gezin.

 • 't Is altijd lente...

  Leuk, leuk, mooi weer, nog niet veel beestjes en 's nachts koelt het af, alles positief aan de lente, hoog tijd om eens te brainstormen waar ik mijn jacuzzi zal plaatsen, ik heb al een goed idee, ik gebruik mijn carport toch alleen maar om fietsen onder te zetten, dus dat zal de standplaats worden van de jacuzzi.

  Vandaag eens langs geweest om enkele folders op te halen over jacuzzi's, of moet ik spa zeggen, of is het whirlpool, of bubbelbad? Officieel is het spa, jacuzzi is een merk, whirlpool ook maar bubbelbad is redelijk juist, behalve voor kommaneukers die zeggen dat dit een andere benaming is voor een massagebad, boe!

  Veel keuze, Hotspring heeft 8 modellen, Limelight 3, Tiger river Spa ook,  Hot spot 2 en Solana 3, dus in totaal keuze uit 19, en dat in 1 winkel, Aqua & Wellness te Oostkamp niet ver van Brugge.

  Mijn vrouw wil liever een zwembad plaatsen, maar ik zie dat niet zitten, veel onderhoud, veel water en het moet mooi weer zijn, dus zo'n 2 maanden in totaal beleef je er maar plezier aan, dus geen zwembad.

  Ook gedacht om zonnepanelen te plaatsen, ik heb iemand van Quadrisun laten komen en die bekijkt nu de beste oplossingen voor ons en ook welke premies en subsidies we kunnen krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. We zullen zien...