't Is altijd lente...

Leuk, leuk, mooi weer, nog niet veel beestjes en 's nachts koelt het af, alles positief aan de lente, hoog tijd om eens te brainstormen waar ik mijn jacuzzi zal plaatsen, ik heb al een goed idee, ik gebruik mijn carport toch alleen maar om fietsen onder te zetten, dus dat zal de standplaats worden van de jacuzzi.

Vandaag eens langs geweest om enkele folders op te halen over jacuzzi's, of moet ik spa zeggen, of is het whirlpool, of bubbelbad? Officieel is het spa, jacuzzi is een merk, whirlpool ook maar bubbelbad is redelijk juist, behalve voor kommaneukers die zeggen dat dit een andere benaming is voor een massagebad, boe!

Veel keuze, Hotspring heeft 8 modellen, Limelight 3, Tiger river Spa ook,  Hot spot 2 en Solana 3, dus in totaal keuze uit 19, en dat in 1 winkel, Aqua & Wellness te Oostkamp niet ver van Brugge.

Mijn vrouw wil liever een zwembad plaatsen, maar ik zie dat niet zitten, veel onderhoud, veel water en het moet mooi weer zijn, dus zo'n 2 maanden in totaal beleef je er maar plezier aan, dus geen zwembad.

Ook gedacht om zonnepanelen te plaatsen, ik heb iemand van Quadrisun laten komen en die bekijkt nu de beste oplossingen voor ons en ook welke premies en subsidies we kunnen krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. We zullen zien...

De commentaren zijn gesloten.