• Sun is shining

    Eindelijk, de lente in aantocht, de mensen beginnen weer minder chagrijnig te lopen en de dagen worden gevoelig langer.

    Zaterdag was het toch nog niet zo'n denderend weer dus wij naar een meubelwinkel op zoek naar een nieuwe eetkamer, enkele meubelideëen opdoen zoals ze zeggen.

    Een grote keuze in meubelen, voor elk wat wils, van klassiek tot modern interieur, altijd wel iets dat je kan aanspreken, één meubelzaak in Oostvlaanderen had onze vorkeur, meubelen Jonckheere te Belsele, eigenlijk niet zo ver van St Niklaas. Nu ken ik de eigenaar wel persoonlijk, ik ben onverbiddelijk als het op mijn smaak aankomt, ik zie het graag of niet, zeer simpel. Ik ben nu éénmaal een man, niet van 'zou het mooi zijn?' maar enkel die 2 keuzes, al ken ik enkele personen van het mannelijke geslacht die er ook wel weg mee kunnen en andersom ook, het heeft denk ik niks te maken met geslacht maar de vrouwen zijn toch meer vertegenwoordigt in de twijfelaars als het op zoiets aankomt.

    In de namiddag eens naar Antwerpen, gewoon eens wandelen, voor een keer niet nar het shoppingcenter maar gewoon naar 't stad, de Meir enzo, roept herineringen op want ik kwam daar vroeger regelmatig, en zoals altijd (ik ken veel mensen) kwam ik iemand tegen die ik kende, en lang niet meer gezien had, nostalgie troef bij een praatje, en wat doe jij nu? O ik ben webdesigner, en jij, ha,ik werk nog steeds en hoop volgend jaar nog bij Opel, ik zit daar goed. enzoverder je kent dat wel.

    Dan nog eens gestopt bij een nieuwe klant, draagtassen en verpakkingen Peropack Antwerpen, net buiten tstad, een lading draagtassen halen om te fotograferen en op de site te zetten en dan richting huis, home sweet home.