We did it!

Vorige week een mail van één van mijn klanten, proficiat, we staan boven de concurrent, zijn voornaamste doel en een beetje mijn nachtmerrie, zo gefixeerd erop, maar begrijpelijk, eerst zo in de zak gezet vraagt voor wraak, en nu was die zoet.

Een week vol stress achter de rug, deadlines te halen en gehaalt zoals gewoonlijk, al moet ik erbij zeggen dat dit niet zo evident was deze week, ik stond grandioos achter met mijn werk door ziekte, en heb 2 nachten praktisch doorgewerkt aan updaten en nieuw te lanceren sites, maar de voldoening is groot achteraf.

Deze week ook veel linkbuilding gedaan, voor mezelf ook, websites voor KMO's  hoeveel ik dit deze week heb getypt, niet te schatten, en natuurlijk ook voor restaurant Oostkamp, grillrestaurant, paardevoeder, optiek Brugge, wijnen Brugge, schilderwerken, bedrijfsadvies, zwembaden, sauna's, jacuzzi's, fitness en wellness antwerpen, elektrosmog, natuursteen, fietsenhandel, drukwerk, delicatessen, houthandel, kaasplanken, traiteur oostkamp en brugge, hotels brugge, hotels brussel, hotels antwerpen, ruimdienst, telefonie , VoIP, enz... zelfs in het frans cadeau original pour valentin en nettoyage professionel. een heleboel werk maar het brengt op, zowel voor mijn klanten als voor mij.

De commentaren zijn gesloten.