Thank God it's friday!

Wat een week, superdruk met updates voor de online meubelwinkel van Mimi&Co, dat nieuwe en tweedehandse kindermeubelen verkoopt en cadeau-artikelen zoals tasjes, juwelen, klamboes, kussens en beddegoed en lampen, dus vanalles voor de jeugd en tieners. Ook de bestelmodule voor een bedrijf dat anoniem wenst te blijven bracht meer werk met zich mee dan voorzien, maar alles werkt feilloos zoals het hoort, de template voor Arta gebouwd en vanmorgen goegekeurd, affiches voor diverse evenementen en de website van hoeve 't Schotsgoed, dat Limousin vleespakketten  en paardenvoordroog verkoopt. Limousin? Dat is een runderras met lekker en mals vlees, ik kende dat ook niet echt, maar elke dag leren we bij hé.

Het is toch een voordeel klanten uit zeer verscheiden bedrijfstakken te hebben, men leert veel bij over vanalles en nog wat, van koeien tot ontstoren van stralingen, sauna's en zwembaden, natuursteen en wijnen, zeer divers en dat maakt het steeds weer leuk.

Vandaag nog een nieuwe pagina bouwen voor Aqua & Wellness, een nieuwe zonnebank: Ultra Tan, Zweeds merk, voor privé en professionelen.

Altijd iets te doen maar het weekend staat voor de deur en dan draaien we de knop even om.

De commentaren zijn gesloten.