Wat doen we volgend jaar

Ik heb nu reeds enkele voornemens voor het nieuwe jaar, iets wat ik anders nooit doe, maar met mijn businessplan op te maken heb ik toch enkele ideeën gekregen wat ik wil waarmaken.

Om eens te relaxeren wil ik een jacuzzi! niet zomaar een jacuzzi, maar een deftige die niet na zoveel tijd kapot is en waar ik gemakkelijk in zit, ik ben 1.90m en dat is niet evident, stoelen zijn meestal iets te laag en mijn bed is ook langer (2.20m), de standaard is 2m maar dan heb ik maar 10 cm over, dus altijd met de voeten bloot of toch bijna.

Om terug te komen, een jacuzzi of SPA of whirlpool of bubbelbad of hoe je het ook wil heten, ik zie het al zitten, lekker in het warme water, de massage in gang en verstand op nul, genieten pur sang!

Vorige week was ik bij één van mijn klanten, Aqua & wellness te Ruddervoorde en heb daar eens rondgekeken, niet dat ik niet wist welke jacuzzi's ze allemaal verkochten, ik heb per slot van rekening de website gemaakt, maar ik wou dat toch eens met mijn eigen ogen zien. Ik heb een paar modellen die mijn voorkeur hadden bekeken zoals de Limelight Spa, vooral de glow versie staat mij aan, en de Hotspring Vanguard die toch wel ruim is en beiden zouden kunnen passen in mijn budget, wat ook zeer belangrijk is.

Mijn vrouw is meer voorstander van een zwembad, maar mijn argument daartegen is dat onze tuin net niet ruim genoeg is om een zwembad te plaatsen. Haar tegenargumetn (en een redelijk goed) is dat ze gezien heeft op de website van zwembaden De Zwemwereld dat ze in gelijk welke tuin een zwembad kunnen plaatsen, ze zei zelfs dat ik , als handige harry, gemakkelijk kon opteren voor een doe-het-zelf zwembad maar daar discussieer ik niet over, ik zie dat niet meer zitten en mijn rug nog veel minder, ik heb het er niet voor over weer op de sukkel te geraken met m'n rug om iets te plaatsen, om mijn fysiek te verbeteren maar het half versleten is bij wijze van spreken voor ik er deugd van kan hebben.

Die discussie over jacuzzi of zwembad is nog niet voorbij maar ik denk het te winnen, een jacuzzi kan ik plaatsen zonder iets te moeten opengraven of te verbouwen en kun je het hele jaar van genieten, maar een zwembad heeft natuurlijk ook iets.. we zijn er nog niet uit.

De commentaren zijn gesloten.